4 juli 2020
Aflevering 10 PuurPodium

In deze aflevering neemt Stef Strik, milieudeskundige ons mee met een rondleiding door het Irenebos. Natuurliefhebbers Marijke en Wim Helversteijn lopen graag mee. Gerard Bouman is geïnteresseerd als muzikant in de muziekstijl van Tobias Plansoen. Beeldend kunstenaar, Ger Bonninga maakt wiskundige reliëf composities. Hij vertelt hoe en waarom...

Lees verder
6 juni 2020
Aflevering 09 PuurPodium

In deze aflevering hebben we aandacht voor de Iedereen Tuin in de Ridderbuurt van Alphen aan den Rijn.

Lees verder
17 mei 2020
Aflevering 08 PuurPodium

In deze aflevering zien we Let Belt en Koosje de Koeijer varend door het Rietveld gebied. Het is een prachtig, bijna verscholen gebied in het Groene Hart.

Lees verder
7 april 2020
Aflevering 7 PuurPodium

In deze aflevering brengen we een bezoek aan de Rondom Leidse Kaaskeuring, De molen4gang van Aarlanderveen en gaan we in gesprek met beeldend kunstenaar Carla Bosman.

Lees verder
2 maart 2020
Aflevering 6 PuurPodium

In deze aflevering brengen we een bezoek aan de Genealogie dag van de Historische Vereniging. Cees Jan van den Hoek en zijn team helpen hier mensen die bezig zijn met stamboom onderzoek. Gerard Bouwman, muzikant is geïnteresseerd in ander muzikanten. Hij gaat op bezoek bij de repetitie van Dingeman Coumou in de Oudshoornse Kerk. Lian […]

Lees verder
2 maart 2020
Aflevering 5 PuurPodium

Een rondleiding over het water in Boskoop. Niemand realiseert zich hoe fraai dit gebied is. Fred Booij, deskundige vertelt er prachtig over. Danielle Tap en Margot Schotanus leggen op de locatie van het Irenebos de plannen aan ons uit. en Architect Niels Eilander van CAS vertelt ons het verhaal van de wijk Swaenswijck.

Lees verder
14 januari 2020
Aflevering 4 PuurPodium

In deze aflevering de introductie van het Irenebos verhaal door Niek van 't Wout en Margo Schotanus. Mike de Bruijn en Latief Perroti beide architecten over het Groene Dorp in Alphen aan den Rijn. Saskia Vergunst over haar werk als beeldend kunstenaar.

Lees verder
25 september 2019
Aflevering 3 PuurPodium

In aflevering 3 van PuurPodium zien we Joost van Berckel van Natuurzaam, Petra van der Made, Beeldend kunstenaar en Sander Wassing, Historicus en curator.

Lees verder
25 september 2019
Aflevering 2 PuurPodium

In aflevering 2 zijn we in gesprek met Marcel en Christianne van Voedselpark de Gnephoek. Kunstfotograaf Jan van Rijn en Niels Eilander (CAS) Centrum voor Architectuur en Stedebouw.

Lees verder
25 september 2019
Aflevering 1 PuurPodium

Eetbaar en Natuur, Beeldend kunstenaar en Geschiedenis over Alphen aan den Rijn zijn de elementen van de eerste aflevering. U kunt hier de hele maand oktober van genieten op Studioalphen.

Lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram